Mikä on SKILLZ Camp

Makkaranpaistoa

SKILLZ Camp on vuodesta 2011 asti järjestetty mikro-A-juniori-ikäisille (s. 1999-2011) tytöille ja pojille tarkoitettu korisleiri. Vuonna 2019 leiri laajentui Karkkilan lisäksi Heinävedelle. Leirin tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus intensiiviseen koristreeniin ja yhdessäoloon muiden samanikäisten korisharrastajien kanssa. Leirin osanottajat jaetaan taso- ja/tai ikäryhmiin, joka takaa sopivat harjoitukset kaikenikäisille harrastajille. Ryhmäjako tapahtuu tulevan kauden ikäluokan perusteella – eli jos tällä kaudella pelasit viimeistä kautta C-junnuissa, osallistut leirillä B-junnujen ryhmään.

Pienimmille leiriläisille (mikrot ja minit) tarjoamme mahdollisuutta myös päiväleiriin. Päiväleiriin sisältyy kaksi harjoitusta ja lounas. Päiväleiriläiset majoittautuvat kotona. Toivomme tämän laskevan kynnystä osallistua leirille myös pienimpien osalta.

*KORONAVIRUSPANDEMIAN VAIKUTUS SKILLZ CAMP -LEIREIHIN*

Karkkilan kesäkuun alun leiri Vuotinaisissa on siirretty heinäkuun loppuun. Mikäli Karkkilan kaupunki antaa liikuntahallin käyttöömme, järjestetään kesäkuun alussa nelipäiväinen päiväleiri ja  ”Train Like A Pro” -tehopäiväleiri. Heinäkuun leirien majoittautujien määrä sisätiloissa rajoitetaan 40 henkilöön sekä Heinävedellä että Karkkilassa. 

 

>> ILMOITTAUDU<<

 

KESÄKUU

KARKKILA MiniCamp -PÄIVÄLEIRI

Leiri alkaa  tiistaina 9.6. ja päättyy perjantaina 12.6. Leirille otetaan ilmoittautumismäärästä riippuen 2-3 ryhmää, kuhunkin 12 leiriläistä. Ryhmäjako osallistujista riippuen. Treenit on kerran päivässä (n. 2 h) Karkkilan liikuntahallilla. Leirimaksuun sisältyy leiripaita ja päivittäinen välipala. Valmentajina toimivat Kimmo ja Miikka Luosmaa. Hinta on 60 euroa / henkilö.
Leirin minimiosallistujamäärä on 20 henkilöä.
Huom! Osallistujat saavat 20 euron alennuksen heinäkuun leireistä.

KARKKILA Train Like A Pro -PÄIVÄLEIRI

Haluatko tietää, miten korisammattilaiset treenaavat? Tämä intensiivinen päiväleiri antaa maistiaisen ammattilaisen treeneistä. Leiri sisältää päivittäin fysiikka-/kehonhuoltotreenit (halli/urheilukenttä/ulko) sekä lajiharjoituksen liikuntahallilla. Lisäksi saat kotiharjoituksia kesän itsenäisiä treenejä varten.  Leiri alkaa tiistaina 9.6. ja päättyy perjantaina 12.6.  Leirimaksuun sisältyy leiripaita ja päivittäinen välipala. Valmentajina toimivat ainakin Kimmo ja Miikka Luosmaa.
Leirin hinta on 100 euroa / henkilö.
Leirin minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä. Leiri on fyysisesti vaativa, joten suosittelemme sitä yli 12-vuotiaille.
Huom! Osallistujat saavat 20 euron alennuksen heinäkuun leireistä.

HEINÄKUU

HEINÄVESI SKILLZ CAMP

Leiri alkaa torstaina 23.7. ja päättyy sunnuntaina 26.7. Leiri pidetään Heinäveden keskustassa urheilupuiston alueella, jossa käytössämme on monitoimitalo, urheilukenttä ja majoittautumiseen käytettävä koulurakennus. Lajiharjoituksia on ikäryhmästä riippuen 1-2 / päivä, lisäksi oheisharjoitukset mm. aamulenkin ja fysiikkaharjoitusten muodossa. Leirin hintaan sisältyy päivittäin aamu- ja iltapalat sekä kaksi lämmintä ateriaa. Leirin minimiosallistujamäärä on 30 henkilöä.

KARKKILA SKILLZ CAMP

Leiri alkaa  tiistaina 28.7. ja päättyy perjantaina 31.7. Leirin majoitus ja vapaa-ajanvietto tapahtuu Karkkilan kaupungin ylläpitämässä Vuotinaisten leirikeskuksessa. Majoitus tapahtuu leirikeskuksen päärakennuksessa, mutta halukkaat saavat majoittua myös teltoissa tai asuntovaunussa nurmikentällä (alennus leirimaksusta). Leirikeskuksessa on päärakennuksen lisäksi suuri grillikatos, hiekkakenttä, koripallokenttä sekä saunarakennus ja uimaranta. Harjoitukset pidetään Karkkilan liikuntahallilla ja Käpylän urheilukentällä. Leiriläisten kuljetukset leirikeskuksen ja harjoituspaikkojen välillä sisältyvät leirin hintaan. Lajiharjoituksia on ikäryhmästä riippuen 1-2 / päivä, lisäksi oheisharjoitukset mm. aamulenkin ja fysiikkaharjoituksen muodossa. Leirin minimiosallistujamäärä on 30 henkilöä.

Kimmo ja Tumppi rieskan paistossa.

Kimmo ja Tumppi rieskan paistossa.

SKILLZ CAMP -LEIRIEN TEEMOJA:

 • Yksilötaitojen kehittäminen
 • Heittotaidon kehittäminen
 • Fysiikkaharjoittelu
 • Joukkuehenki

SKILLZ CAMP -LEIRIEN HINTA ON 180 (150) EUROA, JOHON SISÄLTYY:

 • Majoitus (omat vuodevaatteet mukaan)
 • Aamupala, iltapala, 2 x lämmin ateria / päivä
 • Kaikki leirinaikaiset valmennukset
 • Kuljetukset leirikeskuksen ja liikuntahallin välillä (Karkkilassa)
 • Tapaturmavakuutus
 • Leiripaita
 • Sisarushinta 150 € (saman perheen 2. tai useampi lapsi)
 • Teltta-/asuntovaunumajoittujat 150 euroa

SKILLZ CAMP -PÄIVÄLEIRI 100 EUROA

 • Mikro- ja mini-ikäisille
 • Kaikki leirinaikaiset valmennukset
 • Lounas
 • Tapaturmavakuutus
 • Leiripaita